Contactformulier

Bel mij later terug

Contact

Duurzame oplossingen gefocust op minimale downtime, dat is NI20

37
jaar
ervaring
212
organisaties
geholpen
512
projecten
begeleid
973
beheerde
werkplekken

Wij zijn er wanneer 24 uur per dag doorwerken een must is …

Een kleine storing kan soms grote (financiële) gevolgen hebben. Vooral voor bedrijven die 24 uur per dag operationeel moeten blijven.

Deze storingen worden vaak veroorzaakt door in het begin van een ICT traject verkeerde beslissingen te nemen. Beslissingen die louter gebaseerd zijn op het besparen van start-up kosten, waarbij er geen rekening gehouden wordt met de ‘total cost of ownership’.

Vooral bij 24/7-kritische organisaties resulteert deze ‘besparing’ uiteindelijk in veel hogere kosten dan noodzakelijk.

Zo is onze missie en specialisatie een aantal decennia geleden ontstaan: Wij willen ervoor zorgen dat alle 24/7-kritische organisaties in Nederland en ver daarbuiten altijd veilig en probleemloos door kunnen werken.

Daarbij is een proactieve aanpak nodig waarbij er de voorkeur wordt gegeven aan professionelere en duurzame ICT oplossingen die een mogelijk hogere aanschafwaarde hebben, maar uiteindelijk besparend zijn. Denk aan aan redundante netwerkverbindingen en meervoudige internet ontsluiting.

Meer dan 37 jaar bedienen wij al met succes een groot deel van deze nichemarkt. Het vertrouwen dat grote (industriële) organisaties al jaren in ons hebben, is het bewijs dat onze aanpak werkt.

NI20 – ICT Voor bedrijven met een 24/7 uptime wens

Is jouw organisatie afhankelijk van een 24/7 uptime en kan je geen seconde zonder een goed werkende ICT omgeving? Laat ons je dan adviseren tijdens een adviesgesprek.

Neem direct contact op met +31 85 4873450 of:

Laat je door ons terugbellen