Contactformulier

Bel mij later terug

Contact
Start met veiliger werken

Beveilig je bedrijfsinformatie met two-factor-authenticatie

Updates Beveilig je bedrijfsinforma...

 

Datalekken en hacks kunnen rampzalig voor je bedrijf zijn. Vaak hebben ze grote financiële gevolgen. Wij zeggen altijd: Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werken wij met two-factor-authenticatie van DUO.

 

Waarom is kiezen voor Two-factor-authenticatie

Wachtwoorden. De huidige digitale wereld staat er bol van. We gebruiken ze vrijwel dagelijks op alle mogelijke plaatsen, zoals bij het aanmelden op de werkplek of voor toegang tot (web-based) applicaties. Wachtwoorden lijken weliswaar een goede oplossing om toegang tot kostbare of gevoelige informatie te beveiligen, maar uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% (!) van de datalekken en/of hacks veroorzaakt wordt door het gebruik van slechte wachtwoorden en phishing. Lees hier onze tips om een sterk wachtwoord te maken.

Two-factor-authenticatie helpt gebruikers en organisaties bij het versnellen van hun workflow en processen. Met de extra identiteit verificatie is de organisatie beter beveiligd.

 

Wat is een two-factor-authenticatie?

Twee-factor-authenticatie (2FA) versterkt de toegangsbeveiliging door twee methoden (ook wel factoren genoemd) te vragen om de identiteit te verifiëren. 

Deze factoren kunnen iets omvatten dat je kent, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, plus iets dat je hebt, zoals een app voor smartphones om authenticatie verzoeken goed te keuren.

Deze methode beschermt tegen phishing, social engineering en wachtwoord brute-force aanvallen en beveiligt alle logins tegen aanvallers die zwakke of gestolen inloggegevens misbruiken.

 

NI20 & DUO two-factor-authenticatie

 

De klanten van NI20 maken gebruik van de two-factor-authenticatie van DUO.

Veilige toegang tot je applicaties en gegevens, waar je gebruikers zich ook bevinden – op elk apparaat – waar dan ook. Voor organisaties van elke omvang creëert de vertrouwde toegangsoplossing van DUO vertrouwen in gebruikers, apparaten en de applicaties waartoe ze toegang hebben. Verminder het risico van een datalek en zorg voor vertrouwde toegang tot gevoelige gegevens.


											Terug naar overzicht
										

Duurzamere en daarmee slimme ICT oplossingen

Is jouw organisatie afhankelijk van een 24/7 uptime en kan je geen seconde zonder een goed werkende ICT omgeving? Laat ons je dan adviseren tijdens een adviesgesprek.

Neem direct contact op met +31 85 4873450 of:

Laat je door ons terugbellen