Contactformulier

Bel mij later terug

Contact
Vragen over Cloud

Kosten voor werken in de cloud

Updates Kosten voor werken in de cloud

 

Werken in de cloud is anno 2020 niet vreemd meer. Volgens het IDC Cloudview Survey werkte in 2018 ruim 80% van de bedrijven in de cloud werkt. We kunnen dan ook wel stellen dat cloud meer is dan een trend of hype, het is de nieuwe norm. Maar toch krijgen we nog steeds veel vragen over de cloud. En ook op internet wordt er veel naar gezocht. Daarom bespreken we in een serie blogitems de verschillende vragen over de cloud.

In dit vierde blogitem hebben we het over de kosten van werken in de cloud.

 

Wat kost werken in de cloud?

 

We kunnen heel kort over de kosten zijn: dat hangt van heel veel factoren af, zoals het aantal gebruikers, de gewenste software, opslagruimte, noem maar op.

Werken vanuit de cloud betekent dat je niet meer zelf hoeft te investeren in servers en de bijkomende infrastructuur. Deze voorzieningen worden namelijk rechtstreeks geleverd door een platformaanbieder zoals bijvoorbeeld Microsoft. Als klant liggen je vaste lasten hierdoor een stuk lager. Daarnaast geeft het je een enorme flexibiliteit.

Betaal je per gebruiker, dan bewegen de kosten voor je ICT altijd realtime mee met de groei van je bedrijf. Met applicaties licenties en andere functionaliteiten zijn we net zo flexibel. Wijs applicaties alleen toe aan de mensen die ze echt nodig hebben en schaal terug wanneer dat kan.

Wil je meer weten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Naar aanleiding van je eisen en wensen rekenen we het graag voor je uit.

Terug naar overzicht

Duurzamere en daarmee slimme ICT oplossingen

Is jouw organisatie afhankelijk van een 24/7 uptime en kan je geen seconde zonder een goed werkende ICT omgeving? Laat ons je dan adviseren tijdens een adviesgesprek.

Neem direct contact op met +31 85 4873450 of:

Laat je door ons terugbellen